Descobren un novo tipo de alimento probiótico cunha elevada capacidade de redución da hipercolesterolemia
Un novo tipo de alimento probiótico con múltiples potencialidades: por un lado, unha elevada capacidade…
Un novo tipo de alimento probiótico con múltiples potencialidades: por un lado, unha elevada capacidade…
“Era algo que se tiña que facer”. Así se refire o director do Servizo de…
A Ecimat acolleu este xoves unha edición especial do ciclo de conferencias Café con Sal…
Buenas noches. Mi nombre es David Pardavila. Y esto es prensa seria, señores. Así comienza…
A alimentación sustentable centra a VI Conferencia Internacional ARVI sobre o Futuro da Pesca, “Proxecto…
Galicia destaca cun potencial enerxético medio de entre 30 e 35 quilowatts por cada metro…
O concelleiro de Cultura, Abel Losada, participou esta mañá na presentación dos festivais “Vigo, un…
Maridaxe de algas e cociña con divulgación científica. Ese é o reto que este sábado,…
O Seminario de pensamento contemporáneo nace como un foro de debate para que un grupo de pensadores…
Unha viguesa denuncia que o SERGAS lles nega ás mulleres embarazadas o seu dereito a…
Para os desprazamentos en transporte Urbano ao Parque Forestal de Oia, os días 28, 29…
A Vicerreitoría de Captación de Alumnado, Estudantes e Extensión Universitaria lanza un obradoiro gratuíto de…
O Learning Analytics é a aplicación de técnicas de minería de datos, data analytics e…
O primeiro Curso de Especialista Universitario en 5G de Galicia abre hoxe o prazo de…
Youtubeir@s chegou para quedar e segue a pisar forte, apropiándose dos temas cos que máis se identifica…